FAMILIECONCERT: TARANTULA EN DE DANS DER DIEREN
ZATERDAG 1 DECEMBER 2018

KLEINE ZAAL CONCERTGEBOUW AMSTERDAM

AANVANG
12.15 uur voorprogramma
13.00 uur aanvang concert

Op zaterdag 1 december brengt het Koninklijk Concertgebouworkest het levendige concert Tarantula en de dans der dieren ook wel genoemd Carnaval der Dieren ten gehore in de Kleine Zaal van het Concertgebouw. Voor dit concert heeft het PAN-fonds wederom een aantal kaarten beschikbaar gesteld voor connect2music om blinde en slechtziende kinderen (vanaf 6 jaar) uit te nodigen.

In Saint-Saëns' aansprekende Carnaval der dieren trekt er van alles voorbij: kippen en hanen, een rennende muilezel, een majestueus voortschrijdende schildpad, een kooi vol vogeltjes, wat fossielen en zelfs een heel aquarium. De musici van het Koninklijk Concertgebouworkest brengen al die mooie en gekke dieren voor het voetlicht met hun instrumenten. Een kleurrijk concert voor de hele familie.

Voorafgaande aan het concert bieden we je graag wat te drinken aan en geeft een musicus een kort voorproefje van dit feestelijke muziekprogramma. Daarna gaan we naar de Kleine Zaal waar mooie plaatsen voor je zijn gereserveerd.

Het programma is als volgt:
12.00 uur aankomst 
12.15 uur voorproefje door musicus
12.45 uur plaatsnemen Kleine Zaal
13.00 uur aanvang Tarantula en de dans der Dieren
14.00 uur einde

Wil je samen met ouder of begeleider naar een van de concerten? Meld je dan vóór 16 november aan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld:

- je leeftijd
- naam begeleider
- adresgegevens
- telefoonnummer
Wees er snel bij want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Per aanmelding zijn er twee vrijkaarten te verkrijgen, extra kaarten kosten € 14 (kind) en € 17,50 (volwassene).

Meer over het Koninklijk Concertgebouworkest: concertgebouw
Meer over connect2music: connect2music